Kirpputori-info

Vuokrapöydät:

Ovat 120 cm leveitä, nelitasopöytiä, joko vaaterekillä tai ilman. Rekin pituus on 85 cm. Pöydät ovat rinnakkain, helpottaen tuotteiden katselua useammankin asiakkaan kanssa yhtä aikaa.

Lisäksi uusia 80 cm leveitä myyntipaikkoja, joko hyllyillä, rekeillä tai yhdistelmänä.

Katso pöytäkartta Tästä. (Huom! Pöytäkartta ei täysin vastaa nykyistä tilannetta, päivitys tulossa!)

Meiltä onnistuu myös pelkän erillisen rekkitangon vuokraaminen (120 cm), mikäli sinulla on paljon vaatetta eikä tarvetta pöytäpaikalle.

Vuokrahinnat:

UUTUUS! Muokattavissa olevat (80X28x202) myyntipaikat.

Joko hyllyillä, rekeillä tai yhdistelmänä vain 15€ / vk ja 40 €/ kk

VOIMASSA VUODEN LOPPUUN ASTI;

KUUKAUDEN PÖYDÄT 79€   85€   89€ / kk JA REKITTÖMÄT PÖYDÄT 60€ / kk


Vuokra-aika:

Voi alkaa mistä päivästä vaan ja on lyhimmillään 7 vrk. Jos haluat pidentää alkuperäistä vuokra-aikaa, ilmoita siitä meille viimeistään 3 vrk ennen vuokra-ajan päättymistä. Näin varmistamme, että saat varmasti saman pöydän. Kiinniolopäivät esim. juhlapyhät eivät sisälly vuokra-aikaan. Pöydän tulee olla tyhjä tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä.

Hinnoittelu:

Kun varaat pöydän avaamme sinulle henkilökohtaisen asiakasnumeron ja saat hintalapputarra-arkkeja 3 kpl vuokran maksua vastaan. Samalla täytämme yhdessä vuokrasopimuksen ja sovimme vuokra-ajan. Säilytäthän vuokranmaksukuitin huolella tilityksiä varten ja jotta vältymme ikäviltä epäselvyyksiltä. Viikkovuokraan kuuluu 3 kpl arkkeja. Lisäarkit 0,50 €. Hintalapuista löydät henkilökohtaisen asiakasnumerosi sekä numerona että viivakoodilla (tämän mukaan myös toteutunut myyntisi kerääntyy) ja pöytänumeron. Sinun tulee vain lisätä tuotekuvaus ja hinta. Mikäli haluat vaihtaa hintaa, vaihda kokonaan uusi lappu. Meiltä saa myös 50%-alennuskylttejä mikäli ennen vuokra-ajan päättymistä haluat lisätä myyntiäsi ja alentaa kaikkien tuotteittesi hintaa. Jatkoviikkovuokrat voimme luonnollisesti vähentää kertyneestä myynnistäsi, mutta mikäli päädyt heti valitsemaan kuukausivuokran, on se suoritettava kokonaisuudessaan etukäteen.

Turvakamerat ja hälyttimet:

Aarresaaressa on korkeatasoinen turvakameravartiointi ja tuotehälyttimiä tarjolla. Kuitenkin toivomme, että käytät tarkkaa harkintaa tuodessasi myyntiin arvokasta tavaraa. Aarresaari ei vastaa varastetuista tai tuhoutuneista tavaroista eikä vastaa myyntiin tuotujen tavaroiden tuhoutumisesta esim. tulipalossa tai vesivahingon sattuessa.

Hälyttimien hinnat:

Vitriinit:

Erityisen arvokkaat ja pienet tuotteet voit tuoda myös Aarresaaren vitriineihin palvelutiskin läheisyyteen erillistä sopimusta vastaan. Ota yhteys henkilökuntaan, jos tarvetta. Vuokraamme myös ikkunavitriinitilaa hyllyittäin. 1€/ pv/ hylly.

Erilliset osastot:

Meillä voit myös lisätä pöytämyyntiäsi viemällä isommat tuotteet esim. matot, lamput , taulut ja urheiluvälineet omille varatuille osastoilleen. Näin palvelemme myös ostavaa asiakasta paremmin.

Myyntisi tilitys:

Saat meiltä tilityksen vuokranmaksukuittia vastaan milloin vain, luonnollisesti kuitenkin arkipäivinä ja kun myyntiä on tilillesi kertynyt. Rahatilitys on aina reaaliaikainen.

Huonekalut:

Ota yhteys henkilökuntaan.

Myyntihuoneet:

Ota yhteys henkilökuntaan.