Kirpputori-info

Myyntiesi NETTISEURANTAAN    pääset logosta!

Kirpputorimme pöydät ovat 120 cm leveitä, nelitasopöytiä, joko vaaterekillä tai ilman. Rekin pituus on 85 cm. Pöydät ovat rinnakkain, helpottaen tuotteiden katselua useammankin asiakkaan kanssa yhtä aikaa.

Lisäksi muutamia 80 cm leveitä ja pari metriä korkeita myyntipaikkoja, joko hyllyillä, rekeillä tai yhdistelmänä. 

Katso pöytäkartta Tästä. 

Meiltä onnistuu myös pelkän erillisen rekkitangon vuokraaminen (120 cm), mikäli sinulla on paljon vaatetta eikä tarvetta pöytäpaikalle.

Vuokrahinnat:

- Myyntilattiat alkaen 100 € / kk

- Myyntihuoneet alkaen 200€ / kk

- Pöydän siivouspalvelu 5 € / vk
 

Pitääkö kiirettä? Aika ei riitä hinnoitteluun, järjestelyyn ym? Myytävää kuitenkin löytyisi?

TÄYSPALVELUMME HOITAA KAIKEN PUOLESTASI!

Paketti sisältää;​​​

Hi​nnoittelemme tuotteesi yleisen hintatason mukaan. Jos haluat jostain tuotteestasi tietyn hinnan, merkitse tämä hinta
erillisellä lapulla suoraan tuotteeseen. Isoista tuotteista tulee sopia erikseen. Myyntiaika alkaa, kun ensimmäiset tuotteet on hinnoiteltu ja saatu esille. Varaamme tuotteiden hinnoitteluun 1-3 arkipäivää. Tuotavien tavaroiden enimmäismäärä on ensimmäisellä kerralla kahteen ostoskärryyn mahtuva määrä ja lisätuonti sopimuksen mukaan. Merkitse kaikkiin kasseihin/laatikoihin nimesi. Myyntiaika vähintään 1 kuukausi riippuen tavaramäärästä ja ensimmäisen kuukauden pöytävuokra tulee maksaa etukäteen.

Mitä saa tuoda?

Mitä ei saa tuoda?

Aarresaari pidättää oikeuden jättää myymästä tuotteita, jos tuotteet ovat likaisia, rikkinäisiä tai muuten myyntiin sopimattomia. Aarresaarella on oikeus keskeyttää palvelu, jos ylläolevat ehdot eivät täyty tai tilanne muuten niin vaatii.

Hinta; pöytävuokra + 25% provisio

tai Fifty/Fifty myynti...  Ei pöytävuokraa, provisio 50% (vuokra aika 28vrk kerrallaan)

 

Vuokra-aika:

Voi alkaa mistä päivästä vaan ja on lyhimmillään 7 vrk. Jos haluat pidentää alkuperäistä vuokra-aikaa, ilmoita siitä meille viimeistään 3 vrk ennen vuokra-ajan päättymistä. Näin varmistamme, että saat varmasti saman pöydän. Kiinniolopäivät esim. juhlapyhät eivät sisälly vuokra-aikaan. Pöydän tulee olla tyhjä tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä.

Hinnoittelu:

Kun varaat pöydän avaamme sinulle henkilökohtaisen asiakasnumeron ja saat hinta-arkkeja sen mukaan mikä vuokra-aikasi on. Samalla täytämme yhdessä vuokrasopimuksen ja sovimme vuokra-ajan. Säilytäthän vuokranmaksukuitin huolella tilityksiä varten ja jotta vältymme ikäviltä epäselvyyksiltä. Viikkovuokraan kuuluu 1 kpl arkkeja, kuukauteen 4kpl. Lisäarkit 0,50 €. Hintalapuista löydät henkilökohtaisen asiakasnumerosi sekä numerona että viivakoodilla (tämän mukaan myös toteutunut myyntisi kerääntyy) ja pöytänumeron. Sinun tulee vain lisätä tuotekuvaus ja hinta. Mikäli haluat vaihtaa hintaa, vaihda kokonaan uusi lappu. Meiltä saa myös alennuskylttejä valitsemallasi prosentilla, mikäli ennen vuokra-ajan päättymistä haluat lisätä myyntiäsi ja alentaa kaikkien tuotteittesi hintaa. Jatkoviikkovuokrat voimme luonnollisesti vähentää kertyneestä myynnistäsi, mutta mikäli päädyt heti valitsemaan kuukausivuokran, on se suoritettava kokonaisuudessaan etukäteen.

Turvakamerat ja hälyttimet:

Aarresaaressa on korkeatasoinen turvakameravartiointi ja tuotehälyttimiä tarjolla. Kuitenkin toivomme, että käytät tarkkaa harkintaa tuodessasi myyntiin arvokasta tavaraa. Aarresaari ei vastaa varastetuista tai tuhoutuneista tavaroista eikä vastaa myyntiin tuotujen tavaroiden tuhoutumisesta esim. tulipalossa tai vesivahingon sattuessa.

Hälyttimien hinnat:

Vitriinit:

Erityisen arvokkaat ja pienet tuotteet voit tuoda myös Aarresaaren vitriineihin palvelutiskin läheisyyteen erillistä sopimusta vastaan. Ota yhteys henkilökuntaan, jos tarvetta.

Erilliset osastot:

Meillä voit myös lisätä pöytämyyntiäsi viemällä isommat tuotteet esim. matot, lamput , taulut ja urheiluvälineet omille varatuille osastoilleen. Näin palvelemme myös ostavaa asiakasta paremmin.

Myyntisi tilitys:

Saat meiltä tilityksen (käteisellä tai pankkitilille) vuokranmaksukuittia vastaan arkipäivisin ennen klo 17.00  ja viikonloppuisin ennen klo 14.00. Tilitys on aina reaaliaikainen.  

Huonekalut:

Ota yhteys henkilökuntaan.

Myyntihuoneet:

Ota yhteys henkilökuntaan.

Itsemyyntipöytä kahviossa:

Ota yhteys henkilökuntaan